Route

LET OP!
Van 8 april tot en met 28 juni wordt er gewerkt aan de nieuwe verkeerssituatie bij beide afritten met nummer 11. Dat betekent dat u niet de bekende route naar Hof van de Koning kunt rijden. 

Vanuit Leeuwarden, Akkrum, Groningen, Drachten, Sneek en Joure
neemt u de afslag centrum Heerenveen. Vanaf hier rijdt u door het centrum, over de Burgemeester Falkenaweg, rotonde midden neemt u driekwart en vervolgens na de benzinepomp gaat u rechts richting Hof van de Koning.


Vanuit Zwolle Meppel, Wolvega
neemt u de afslag Heerenveen- Zuid en rijdt u door Oudeschoot via de Marktweg, Tolhuisweg en Burgemeester Falkenaweg tot aan rotonde Midden. Hier neemt u de eerste afslag richting Oranjewoud en slaat u na de benzinepomp rechtsaf richting Hof van de Koning.

Restaurant Hof van de Koning
Prinsenweg 1
8443 DN Heerenveen
0513- 63 61 36


Vanuit Leeuwarden, Akkrum, Groningen, Drachten, Sneek, Joure
Bij afrit 11, Heerenveen/Oranjewoud,  verlaat u de snelweg. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf om vervolgens na 50 meter (voor de benzinepomp) linksaf te slaan. U rijdt nu op de Prinsenweg en na 300 meter bereikt u het parkeerterrein van het Hof van de Koning.

 

Vanuit Zwolle, Meppel, Wolvega
Bij afrit 11, Heerenveen/Oranjewoud, verlaat u de snelweg. Onderaan de afslag slaat u linksaf om vervolgens na 250 meter (voor de benzinepomp) linksaf te slaan. U rijdt nu op de Prinsenweg en na 300 meter bereikt u het parkeerterrein van het Hof van de Koning.