Wie zijn wij

Wij zijn Gepke Kamstra, Nynke van der Meulen en Helga Lycklama à Nijeholt.

Gepke is kok en bloemiste. Onder de naam "Út it Fjild" geeft ze workshops in bloemschikken en levert ze op bestelling boeketten, rouwwerk, corsages, bruidswerk, kransen en tafelstukken.

Nynke heeft naast haar intensieve baan als verpleegkundige Neonatologie haar eigen bedrijfje genaamd Ztip. Zij maakt accessoires voor de kinderkamer: van koffertje tot dekentje!

Helga doet de administratie van het bedrijf van haar man, Autoservice Lycklama à Nijeholt, en houdt  zich o.a. creatief bezig met de organisatie van de fair. Zij is mede-eigenaar van Frou&Frou Sûkelade en Mear, dat verrassend verpakte chocolade verkoopt met originele teksten voor particulieren en bedrijven.


In 2010 hebben we voor de eerste keer de Pompeblêdfair georganiseerd. Een idee dat ontstaan is uit onze eigen creativiteit.
Een enorme uitdaging voor ons, want niemand van ons had dit al eens gedaan. Door ons enthousiasme konden we "al" 19 standhouders verwelkomen op de fair. Het weer werkte mee en ja, wat hadden we te verwachten van het aantal bezoekers. We waren ontzettend tevreden. Tot ons grote plezier is de fair inmiddels een evenement geworden dat meer dan 1000 bezoekers telt. De aanvragen van de standhouders gaan het hele jaar door.  

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb