Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Anna Holtrop, Gepke Kamstra, Nynke van der Meulen en Helga Lycklama à Nijeholt.

Gepke is kok en bloemiste. Onder de naam "Út it Fjild" geeft ze workshops in bloemschikken en levert ze op bestelling boeketten, rouwwerk, corsages, bruidswerk, kransen en tafelstukken.

Anna werkt in het bedrijf van haar man, It Wenhûs en de Wenloads, waar ze haar haar creativiteit in kwijt kan. Daarnaast is ze vrijwilliger bij Myosotis, een dankbare job!

Nynke heeft naast haar baan als kinderverpleegkundige haar eigen bedrijfje genaamd Ztip.Zij maakt accessoires voor de kinderkamer: van koffertje tot dekentje!

Helga doet de administratie van het bedrijf van haar man, Autoservice Lycklama à Nijeholt, en houdt zich creatief bezig met de organisatie van de fair. Zij is mede-eigenaar van Frou&Frou Sûkelade en Mear, dat verrassend verpakte chocolade verkoopt met originele teksten voor particulieren en bedrijven.


In 2010 hebben we voor de eerste keer de Pompeblêdfair georganiseerd. Een idee dat ontstaan is uit onze eigen creativiteit.
Een enorme uitdaging voor ons, want niemand van ons had dit al eens gedaan. Door ons enthousiasme konden we al 19 standhouders verwelkomen op de fair. Het weer werkte mee en ja, wat hadden we te verwachten van het aantal bezoekers. We waren ontzettend tevreden. Tot ons groot plezier is de fair inmiddels een evenement geworden dat 800 bezoekers telt. De aanvragen van de standhouders gaan het hele jaar door.  

Ons ideaal is een buitenfair en dat is in 10 jaar 7 keer het geval geweest. In geval van slecht weer kunnen we de standhouders een plaatsje in de Koningshof bieden. Dat is voor ons een reden om het aantal standhouders beperkt te houden.

We gaan er vanuit dat de 10e editite van de Pompeblêdfair opnieuw een buitenfair wordt zoals we dat voor ogen hebben! Een klenschalige fair met fijne ontmoetingen, een divers scala aan producten en diensten met gezellige muziek.